Të gjitha lajmet

PARAGLLAJD

Ekipi i Kosovës shkëlqen në garën “Paragliding Accuracy World Cup” në Serbi!

Ekipi i Kosovës shkëlqen në garën “Paragliding Accuracy World Cup” në Serbi!

Teksti: FAK

27 Prill, 2017 @11:27

Historike ishte pjesëmarrja e ekipit Kosovar në serinë radhës të garës “Paragliding Accuracy World Cup” e cila u mbajt në Vrsac të Serbisë. Garë kjo me renome botërore e cila përbehet nga ghitheseje 4 etapa, ku kjo etapë u organizua nga Federata Aeronautike e Serbisë në Vrshac.
Ishte historike ngase ishte kjo gara e parë e cila u mbajt në Serbi në të cilën Kosova u përfaqësua me ekipin e saj kombëtar të paragllajdizmit dhe veç pjesëmarrjes ekipi Kosovar tregoji edhe rezultate të jashtëzakonshme duke u renditur e 6-ta me radhë në mesin e 18 shteteve pjesëmarrëse.

Përkundër të gjitha dilemave të shtruara nga palë të ndryshëm për të shkuar apo jo në këtë garë, për shkak të sigurisë së pilotëve dhe tensioneve eventuale politike, vetë pilotët Kosovar u deklaruan se sporti është ajo që duhet t’i bashkoj të gjithë sportistët pa marë parasysh tensionet dhe rrethanat politike dhe me këtë parim u deklaruan se do të shkojnë dhe do të marrin pjesë në këtë garë, e që edhe u dhëshmua ashtu siq ata u deklaruan.
Lideri i ekipit Kosovar z. Avni Kuçi deklaroi se pritja dhe trajtimi i ekipit Kosovar në Serbi si nga ana e organizatorit ashtu edhe nga ana e vetë sportistëve ishte shumë korrekte.

Rrezultatin më të mirë në këtë seri të garave “Paragliding Accuracy World Cup” nga ekipi Kosovar e arriti piloti ynë Fanol Shala nga Aeroklubi Prishtina.

HAXHI ROBIN KRASNIQI

Krasniqi: Do të kthehem edhe më i fuqishëm

Foto: H. R. Krasniqi/ Facebook

26 Prill, 2017 @13:19

Haxhi Robin Krasniqi, që të shtunën u mposht nga rivali i tij...

KOK

Tre sportistë marrin bursa olimpike

REUTERS/Arkiv

24 Prill, 2017 @23:00

Komitetit Olimpik i Kosovës, Federata Skitare e Kosovës dhe tre...

BOKS

Mposhtet Haxhi Krasniqi, humb mundësinë për titull

22 Prill, 2017 @22:49

Në duelin e sontëm ndaj Arthur Abraham, Haxhi Krasniqi pësoi...

HAXHI ROBIN KRASNIQI

Krasniqi: Do të kthehem edhe më i fuqishëm

Foto: H. R. Krasniqi/ Facebook

26 Prill, 2017 @13:19

Haxhi Robin Krasniqi, që të shtunën u mposht nga rivali i tij...

KOK

Tre sportistë marrin bursa olimpike

REUTERS/Arkiv

24 Prill, 2017 @23:00

Komitetit Olimpik i Kosovës, Federata Skitare e Kosovës dhe tre...

BOKS

Mposhtet Haxhi Krasniqi, humb mundësinë për titull

22 Prill, 2017 @22:49

Në duelin e sontëm ndaj Arthur Abraham, Haxhi Krasniqi pësoi...

AUTOSPORT

Lajçi nesër në Kampionatin Europian

22 Prill, 2017 @17:01

Krahas garës në Prizren, vëmendja e dashamirëve të...

AUTOSPORT

Në Prizren nis seria e spektakleve në automobilizëm

Foto: FASK

22 Prill, 2017 @16:57

Kampionati i automobilizmit në Kosovë fillon këtë të diel me...

Të gjitha lajmet nga Të tjera