Stinori


KINA 2019 KUALIFIKIMET


Grupi A

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Spanja 4 4 0 334 299 8
Sllovenia 4 2 2 338 322 6
Mali i Zi 4 1 3 287 300 5
Bellorusia 4 1 3 316 354 5

Grupi B

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Ukraina 4 3 1 303 277 7
Turqia 4 2 2 280 271 6
Letonia 4 2 2 302 310 6
Suedia 4 1 3 274 301 5

Grupi C

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Lituania 4 4 0 360 241 8
Polonia 4 2 2 272 261 6
Hungaria 4 2 2 283 283 6
Kosova 4 0 4 249 379 4

Grupi D

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Italia 4 4 0 336 246 8
Rumania 4 2 2 253 300 6
Holanda 4 1 3 276 298 5
Kroacia 4 1 3 263 284 5

Grupi E

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Franca 4 4 0 293 247 8
Rusia 4 2 2 296 278 6
Bosnja dhe Hercegovina 4 2 2 271 300 6
Belgjika 4 0 4 247 282 4

Grupi F

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Çekia 4 3 1 306 277 7
Islanda 4 2 2 300 317 6
Finlanda 4 2 2 289 295 6
Bullgaria 4 1 3 303 309 5

Grupi G

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Gjermania 4 4 0 335 270 8
Serbia 4 3 1 346 311 7
Gjeorgjia 4 1 3 312 335 5
Austria 4 0 4 258 335 4

Grupi H

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Greqia 4 4 0 339 298 8
Izraeli 4 2 2 293 303 6
Estonia 4 2 2 294 307 6
Britania e Madhe 4 0 4 307 325 4
Kualifikimi në fazën e dytë
Eliminim

Koment

ORARI I NDESHJEVE NË GRUPIN C:

24 nëntor 2017 Polonia - Hungaria 70-60
24 nëntor 2017 KOSOVA - Lituania 61-99
26 nëntor 2017 Lituania - Polonia 75-55
26 nëntor 2017 Hungaria - KOSOVA 84-76
23 shkurt 2018 Polonia - KOSOVA 90-62
23 shkurt 2018 Lituania - Hungaria 80-75
26 shkurt 2018 Hungaria - Polonia 64-57
26 shkurt 2018 Lituania - KOSOVA 106-50
28 qershor 2018 KOSOVA - Hungaria
28 qershor 2018 Polonia - Lituania
1 korrik 2018 KOSOVA - Polonia
1 korrik 2018 Hungaria - Lituania