Stinori


Superliga Play Offs 2017-2018

Kampioni

Bashkimi
i


Koment

Plasmanin në finale e siguron ekipi që i pari arrin 3 fitore. Gjysmëfinalet zhvillohen sipas formatit 2-2-1 dhe epërsinë e terrenit vendas e ka ekipi më lartë i plasuar në edicionin e rregullt.

Finalet zhvillohen sipas sistemit vajtje-ardhje, ndërsa kampione shpallet skuadra që arrin 3 fitore brenda serisë.