Tabela aktuale

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- AVR PIK
Rahoveci 1 1 0 101 85 16 2
Prizreni 1 1 0 87 74 13 2
Ylli 1 1 0 86 84 2 2
Bashkimi 1 0 1 84 86 -2 1
Lipjani 1 0 1 74 87 -13 1
Borea 1 0 1 85 101 -16 1
Prishtina 0 0 0 0 0 0 0
Trepça 0 0 0 0 0 0 0
Play-off
Play-out
Rënie nga liga


Korigjime

●Sipas rregullave të reja, në fazën Play Off, dy vendet e para në tabelë fillimisht pushojnë, pra kualifikohen direkt për në gjysmëfinale, aty ku presin fituesit e dueleve të pozitave 3-6 dhe 4-5.