Liga e Kombeve 2018/19 Liga B


GRUPI B1

# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Ukraina 2 2 0 0 3 1 2 6
Çekia 1 0 0 1 1 2 -1 0
Sllovakia 1 0 0 1 0 1 -1 0

GRUPI B2

# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Rusia 1 1 0 0 2 1 1 3
Turqia 2 1 0 1 4 4 0 3
Suedia 1 0 0 1 2 3 -1 0

GRUPI B3

# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Bosnja dhe Hercegovina 2 2 0 0 3 1 2 6
Irlanda Veriore 1 0 0 1 1 2 -1 0
Austria 1 0 0 1 0 1 -1 0

GRUPI B4

# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Danimarka 1 1 0 0 2 0 2 3
Uellsi 2 1 0 1 4 3 1 3
Irlanda 1 0 0 1 1 4 -3 0
Ngritje në Ligën A
Rënie në Ligën C


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI B1

06.09.18 - 20:45 Çekia - Ukraina 1-2
09.09.18 - 15:00 Ukraina - Sllovakia 1-0
13.10.18 - 20:45 Sllovakia - Çekia
16.10.18 - 20:45 Ukraina - Çekia
16.11.18 - 20:45 Sllovakia - Ukraina
19.11.18 - 20:45 Çekia - Sllovakia

GRUPI B2

07.09.18 - 20:45 Turqia - Rusia 1-2
10.09.18 - 20:45 Suedia - Turqia 2-3
11.10.18 - 20:45 Rusia - Suedia
14.10.18 - 20:45 Rusia - Turqia
17.11.18 - 18:00 Turqia - Suedia
20.11.18 - 20:45 Suedia - Rusia

GRUPI B3

08.09.18 - 15:00 Irlanda Veriore - Bosna dhe Hercegovina 1-2
11.09.18 - 20:45 Bosna dhe Hercegovina - Austria 1-0
12.10.18 - 20:45 Austria - Irlanda Veriore
15.10.18 - 20:45 Bosna dhe Hercegovina - Irlanda Veriore
15.11.18 - 20:45 Austria - Bosna dhe Hercegovina
18.11.18 - 18:00 Irlanda Veriore - Austria

GRUPI B4

06.09.18 - 20:45 Uellsi - Irlanda 4-1
09.09.18 - 18:00 Danimarka - Uellsi 2-0
13.10.18 - 20:45 Irlanda - Danimarka
16.10.18 - 20:45 Irlanda - Uellsi
16.11.18 - 20:45 Uellsi - Danimarka
19.11.18 - 20:45 Danimarka - Irlanda