JAVA 1
Trepça ‘89
3 : 1
JAVA 1
Flamurtari

FT
90+1 - KK - Adrian Qavolli (FLA) ndëshkohet me karton të kuq
90’- Gool - Florent Hasani (T89)
86’- KV- Ylber Maloku (T89) ndëshkohet me karton të verdhë
79’- KV - Veton Kabashi (FLA) ndëshkohet me karton të verdhë
71’- ZËV: Argjend Mustafa HYN, Shpëtim Idrizi DEL (T89)
65’- ZËV: Arbnor Muja HYN, Henry Chibuze DEL (T89)
62’- Goool - Ardit Jaupaj (FLA) asiston Fisher (FLA)
59’- ZËV: Jurgen Gjini HYN, Davide Restieri DEL (FLA)
57’- Dominimi total i Trepça 89’ në fushë
50’- Goool- Oto John (T89) asistion Muharrem Jashari (T89)
48’- Chibuze (T89) rrezikon portën e Flamurtarit, por pa sukses
46’- Fillon pjesa e dytë
HT përfundon pjesa e parë
42’- Ardit Jaupaj (FLA) ishte afërër shënimit por pa sukses
41’- Chibuze (T89) shuton, mbron Halunaj (FLA)
35’- Përsëri tenton nga distanca kapiteni Idrizi (T89) e godet shtyllën
32’- Shpëtim Idrizi godet nga distanca por pa sukses
31’- John dhe Chibuze rrezikojnë portën e Flamurtarit, por pa sukses
30’- Bledar Hajdini (T89) kontrollon topin me sukses
10’- Gooool - Shënon Muharrem Jashari (T89)  golin e parë të stinorit 17/18
5’- Trepça 89’ me dominim të lehtë në fushë
1’- Fillon ndeshja
Stadiumi - “Riza Lushta” - Mitrovicë

Ndeshja fillon në ora 17:00