MAGAZINA

Ecja apo mëngjesi?

Ecja apo mëngjesi?

11 Korrik, 2017 @9:40

Duhet kryer ecjen e mëngjesit pranë detit, apo mëngjesin në hotel? Derisa Pia vendos, hani mëngjesin.

MAGAZINA

Freski basketbollistike

Freski basketbollistike

11 Korrik, 2017 @7:20

Basketbollistja që ka djersitur fanellat e disa ekipeve të Ligës së Femrave, është duke u freskuar në pishinë.

MAGAZINA

Nxehtë! Më mirë në shtëpi

Nxehtë! Më mirë në shtëpi

10 Korrik, 2017 @13:11

I nxehti i madh e ka lënë Luanën në shtëpi sot.

MAGAZINA

E shtunja me Zajminën

E shtunja me Zajminën

8 Korrik, 2017 @14:21

Modelja dhe këngëtarja shqiptare, Zajmina Vajsari, është gati për të kaluar të shtunën. Ju?

Borozani.com