MAGAZINA

Kafe për këndellje

Kafe për këndellje

16 Maj, 2017 @8:45

Një kafe në mëngjes dhe një check në smartphone, para se t’ia nisim ditës.

MAGAZINA

Kujtim nga fundjava

Kujtim nga fundjava

14 Maj, 2017 @21:42

Me sot fundjava u krye dhe tashmë mbetet vetëm kujtimi me këtë pozë, para javës së ngjeshur që nis nesër.

MAGAZINA

Gati për plazh?!

Gati për plazh?!

11 Maj, 2017 @12:01

Mos harroni të bëni planin ku t’i kaloni pushimet verore!

MAGAZINA

E hëne!

E hëne!

24 Prill, 2017 @8:37

Kjo do të duhej të ishte pamja e fillimit të fundjavës: diell, pishinë e det.

Borozani.com