MAGAZINA

Nderohet Vokrri

Foto: FIFAMedia

Nderohet Vokrri

13 Qershor, 2018 @14:09

Nderohet Vokrri

Tërë yjet e dikurshëm të futbollit botëror, por edhe kryetarë dhe delegacione të Federatave të futbollit nga e mbarë bota, kanë mbajtur 1 minutë heshtje në nderim të kryetarit të FFK-së, Fadil Vokrri, që ndërroi jetë ditë më parë.

FIFA

ORARI dhe NDESHJET - RUSIA 2018

Borozani.com