MAGAZINA

Pamje nga lartësia

Pamje nga lartësia

21 Prill, 2017 @8:39

Kur shikohen gjërat nga lartësia, gjithmonë është një pamje më e qartë wink

MAGAZINA

Ikni nga bora

Ikni nga bora

20 Prill, 2017 @9:02

Derisa në Kosovë në këto momente po mbretëron i ftohti dhe ka borë, duhet ndjekur shembullin e bukuroshes në fotografi për të zgjedhë një vend të ngrohtë.

MAGAZINA

Nisu

Nisu

18 Prill, 2017 @7:18

Pas festës, është vështirë të besohet që sot duhet dalë në punë. Edhe Berenice po e mendon këtë. Të dalë apo jo?!

MAGAZINA

Gati për punë?!

Gati për punë?!

16 Prill, 2017 @21:09

Pasi që festa e pashkëve mbaroi, tash një foto e fundit me ‘jeans’ para se të niseni për punë!

Borozani.com